Nyelvek:

Friss bejegyzések

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szzeretettel köszöntöm Önt, ebben az általam formált, innovatív, ámde hagyományainkat nem megtagadó, inkább újszerű megközelítésben bemutató világban.

Iskoláimat Dunaújvárosban a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolában kezdtem, ahol ruhaipari szakemberként végeztem, majd a Budapesti Műszaki Főiskolán könnyűipari mérnökként diplomáztam. Ezután 10 évig színházi jelmeztervezőként dolgoztam, mely során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a különböző korok ruháiból. Lehetőségem nyílt a fantáziámat felhasználva gyönyörű korhű ruhákat megalkotni.

Immár 15 éve tartó alkotó munkám során, fontos cél volt és ma is az számomra, hogy megismertessem Önnel és természetesen minél több emberrel azt a forma és motívum világot, amely megszületett elképzeléseimben.

Elkötelezett vagyok a minőség és a divat elválaszthatatlan módon való bemutatásában hangsúlyozva, hogy az általam megálmodott ruhák nélkülözik a mai korra jellemző, sokszor kihívó viseletre fókuszáló megjelenítést. Meggyőződésem, hogy fontos teret adni a konzervatív, mégis modern divat megjelenítésének úgy, hogy a hangsúly a ruha viselőjére helyeződjék.

Tervező munkám során szívesen használom az innováció megjelenítését még inkább kiemelő, hagyományainkat megjelenítő, gyönyörű motívum világokat. Ennek megfelelően, ruháim mintázataiban, díszítéseiben, egyaránt megtalálhatók mind a méltán híres kalocsai, Matyó, nagytarcsai, vagy akár, a környező országok népművészetének csodálatos motívumai is.

Az elmúlt évek során történt kommunikációim, találkozóim alkalmával, volt szerencsém megtapasztalni, hogy a mai korban élő emberek részéről, egyre nagyobb igényként jelenik meg az újszerű forma és a hagyományos motívumok harmonikus ötvözése.

Alkotásaimban megtalálhatók a fiatalok hétköznapokban használt ruhadarabjai mellett, az egyediségnek is teret adó, esküvői ruha szettek, valamint, a nőt, mint a teremtett világ egyik ékkövet ékesítő, exkluzív, személyre, alkalomra tervezett ruha különlegességek is.

 

Kedves Látogató!

 

Töltsön el néhány percet az oldalamon bemutatott ruhák nézegetésével és ízlelje meg azt az alkotói világot, amely ösztönzésére, nagy szeretettel és odaadással készítettem ruháimat, az Ön számára is. Kérem, látogasson el hozzám újra és vásároljon a webshopon is a folyamatosan megújuló készleteimből.

Tisztelettel:

Kövess engem: